2015
Vaezi Office / Office Building, Location: Gheytaryeh, Tehran, Iran
Vaezi Office_4
Vaezi Office_2
Vaezi Office_8
Vaezi Office_6
Vaezi Office_3
Vaezi Office_1
Vaezi Office_7
Vaezi Office_5

The design of the administrative, commercial building, Vaezi Office was given to Things studio in Gheytarieh, Tehran. The angles of site lines were not perpendicular, and there was a tree on the northeastern corner of Vaezi Office site on the sidewalk that its foliage was close to the former building. In the direction of this tree, at the height of the Vaezi Office building, we created a diameter with the depth of 80 cm to create a terrace in each floor and placed shrubs in that to provide a green path along the tree. Then we divided the Vaezi Office facade into triangular modules, and continued to the ground floor to separate the commercial, pedestrian and parking entrance.

طراحی سایت
Right Menu Icon